Ηλιοθερμία είναι η μετατροπή της ηλιακής ακτινοβολίας σε θερμότητα. Στον Ελλαδικό χώρο, η ηλιακή ενέργεια είναι έτοιμη να καλύψει τις καθημερινές ενεργειακές ανάγκες σε θέρμανση και ζεστό νερό κάθε κτιρίου.

Η ENERGOPLAN παρέχει καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις συμβάλλοντας με αποφασιστικότητα στην κατασκευή αποδοτικών συστημάτων, μειώνοντας τις οικιακές ενεργειακές καταναλώσεις. Επιπλέον αναλαμβάνει την κατασκευή ολοκληρωμένης εγκατάστασης των λεγόμενων ηλιοθερμικών πάρκων για βιομηχανική παραγωγή θερμότητας. Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας υλοποιούμε:

  • Μελέτες Εφαρμογής
  • Εξασφάλιση χώρου
  • Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση
  • Τεχνική Υποστήριξη και Συντήρηση Έργου

Η Γεωθερμία αποτελεί τη νέα μορφή ανανεώσιμης πηγής ενέργειας που αντικαθιστά πλήρως τη χρήση υδρογονοανθράκων αλλά και όλα τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης και ψύξης. Ένα από τα βασικότερα της πλεονεκτήματα είναι η οικονομική λειτουργία με ετήσιο κόστος μικρότερο από το μισό αντίστοιχο όλων των υφιστάμενων συμβατικών λύσεων.

Η ENERGOPLAN με την πιστοποιημένη τεχνογνωσία της αποτελεί αρωγό στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών παρέχοντας εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε νέα εγκατάσταση.